Een echte gezinscamping en een must voor alle pippi-fans

Spillhammars camping is een echte gezinscamping gerund door nederlanders. Het meest geschikt voor kinderen tot een jaar of 8/9 (afhankelijk van je kinderen natuurlijk). Erg mooie en vrije plekken. En ook het sanitair was prima. Beneden aan de camping ligt een meertje om te zwemmen en een meertje om te vissen.
In het stadje Mariannelund kun je boodschappen halen. Deze camping is een prima tussenstop voor een paar dagen voor als je bv naar het astrid lingren wereld wilt.

camping spillhammar, Mariannelund

http://www.spilhammarscamping.com/nl/home

  1. Astrid Lingren wereld

    nog geen kilometer van de camping. Een must voor iedereen die wat heeft met Astrid Lingren en haar verhalen. Helaas ik wel, maar onze kinderen wilden er niet heen (zijn ook net te oud)

  2. Elandensafari

    als je dan toch in Zweden bent.....

  3. Nils Holgersons avonturen park, Vimmerby

    Voor de sportievelingen onder ons: een grappig park gerund door nederlanders met voor alle leeftijden wel wat leuks te doen. Je koopt munten aan de kassa en die lever je in bij de activiteit die je wilt doen: tokkelen op grote hoogte, een echt uitdagend klimpark voor de oudere jeugd en volwassenen, tot aan skelterrijden en minibootjes varen voor de kleintjes. Echt een leuk uitje

Log in voor je bucketlist